Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Святий Миколай завітав до учнів санаторної школи–інтернату для дітей з захворюваннями серцево-судинної системи

Святий Миколай завітав до учнів санаторної школи–інтернату для дітей з захворюваннями серцево-судинної системи

Заступник голови облдержадміністрації - керівник апарату ХОДА Василь Хома привітав з Днем Святого Миколая вихованців загальноосвітньої санаторної школи – інтернату І-ІІІ ступенів для дітей з захворюваннями серцево-судинної системи м. Харкова комунальної власності. В школі-інтернаті навчаються 235 учнів. Тут створені належні умови для навчання, оздоровлення, розвитку здібностей дітей: обладнані навчальні, медичні кабінети, зали ЛФК, кімнати відпочинку. Василь Хома вручив дітям солодкі подарунки, побажав учням веселого свята, гарного настрою, успіхів у навчанні та міцного здоров'я.

Довідка:
Загальноосвітня санаторна школа-інтернат для дітей з захворюваннями серцево-судинної системи була заснована у 1968 році. Це навчальний заклад І-ІІІ ступенів з відповідним медичним профілем, що забезпечує реалізацію права дітей, які потребують тривалого лікування та реабілітації, на загальну середню освіту.
Шкільна мережа: 11 класів, 235 учнів.
Учні щороку беруть участь в обласних предметних олімпіадах. Більшість учасників є переможцями олімпіад, конкурсів учнівської творчості у номінаціях: «Література», «Історія України та державотворення», Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, є переможцями ІУ (підсумкового) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченому Шевченківським дням (2010р.)