Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Матеріали обстеження земельних ділянок передані до правоохоронних органів

Матеріали обстеження земельних ділянок передані до правоохоронних органів

За інформацією Головного управління Держкомзему у Харківській області на Харківщині зафіксовані наступні факти порушення вимог діючого земельного законодавства та застосовані наступні заходи щодо покарання винних осіб: за результатами обстежень від 16.06.2011, 29.06.2011, 27.07.2011, 29.07.2011 та 01.12.2011 земельних ділянок, що знаходяться за межами населених пунктів на території Пісочинської селищної ради, виявлені факти зняття поверхневого шару ґрунту.

Працівниками Головного управління Держкомзему у Харківській області направлені листи до Пісочинського СВМ Харківського РВ ГУМВС України в Харківській області з проханням встановити осіб, що використовують зазначені земельні ділянки, для подальшого їх притягнення до відповідальності згідно до чинного законодавства.

Також, в ході обстеження 20.04.2011р. чотирьох земельних ділянок, які знаходяться біля с. Олександрівка Харківського району, встановлено факт знаття родючого шару грунту та ознаки видобутку корисних копалин (а саме піску). Матеріали обстеження земельної ділянки та розрахунки розміру шкоди направлені до Управління Служби безпеки Україні в Харківській області.