Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина відзначає День енергетика (доповнено)

Харківщина відзначає День енергетика (доповнено)

Сьогодні в Харківському національному театрі опери та балету відбулись урочистості з нагоди Дня енергетика. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов та Харківський міський голова Геннадій Кернес привітали працівників сфери з професійним святом. «Я можу висловити слова подяки від 3-мільйонний територіальної громади за вашу самовіддану працю, за те, що ви щодня кожен на своєму робочому місці робите свою справу, розвиваєте нашу країну, наш регіон. Поряд з рішенням щоденних проблем ви займаєтеся справами, які спрямовані в майбутнє. Те, що сьогодні місто Харків є одним з небагатьох у нашій країні обласних центрів, які на 10-15 років забезпечені потужностями і тим самим стає привабливим як для вітчизняних, так і для зарубіжних інвесторів - це в тому числі ваша заслуга », - зазначив Михайло Добкін.

Він підкреслив, що в структурі економіки регіону енергетики займають 25%, а також  побажав присутнім стабільної роботи, реалізації професійних планів і особистого благополуччя.

Під час урочистих заходів керівники міста і області вручили найкращим працівникам сфери почесні нагороди облдержадміністрації, обласної та міської ради.

Довідка.
День енергетика встановлений в Україні згідно з Указом Президента України «Про День енергетика» від 12 листопада 1993 р. № 522/93 та відзначається щорічно 22 грудня. Це професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення.