Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмському районі відкрилося вже шосте відділення соціально-побутової реабілітації

В Ізюмському районі відкрилося вже шосте відділення соціально-побутової реабілітації

Сьогодні в с. Бугаївка Ізюмського району відбулися урочистості з нагоди відкриття відділення соціально-побутової реабілітації територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації. Це вже шосте таке відділення на території району. На базі відділення працюватиме кабінет здоров’я, кімната ароматерапії, перукарня. Культпрацівником будуть проводитись заходи з організації дозвілля людей похилого віку.

В церемонії відкриття взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Тертишний В.В., керівник СК «Восток» Герой України Ровчак А.Я., директор територіального центру Тюльпа О.С., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Князєв О.І., Бугаївський сільський голова Ліснича С.М., голова обласної профспілкової організації працівників соціальної сфери Пластун Л.В.

Святкова програма була підготовлена відділом культури і туризму райдержадміністрації та аматорами Бугаївського сільського будинку культури. Виконкомом сільради та керівництвом СК « Восток» було організоване частування всіх присутніх на святі кулешем та чаєм.