Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повністю погашена заборгованість за роботи, проведені в сфері ЖКГ у 2010 році на кошти Обласного фонду охорони навколишнього середовища

Повністю погашена заборгованість за роботи, проведені в сфері ЖКГ у 2010 році на кошти Обласного фонду охорони навколишнього середовища

Як повідомив сьогодні в ході обласної селекторної наради Харківської облдержадміністрації начальник ГУ ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Роман Грива, на даний момент в повному обсязі погашено заборгованість за роботи, які були проведені в 2010 році у сфері житлово-комунального господарства області та фінансувалися з Обласного фонду охорони навколишнього середовища. На погашення заборгованості за виконані в 2010 році роботи було витрачено 8122,2 тис.грн. Крім цього на фінансування об'єктів у 2011 році вже отримано з бюджету фонду 8 037,3 тис.грн., З них освоєно - 7 640,4 тис.грн.

«На ці кошти в даний час вже закінчено роботи на ряді об'єктів. Зокрема, завершена реконструкція системи водовідведення в м. Ізюмі та КНС № 1, 2 в м. Валки, а також закінчено будівництво очисних споруд за технологією «біоплато» в м. Змієві. Крім цього на кошти Обласного фонду охорони навколишнього середовища придбані сміттєвози та контейнери для збору ТПВ у Вовчанському, Шевченківському та Зміївському районах, закінчені роботи з будівництва зовнішніх мереж каналізації по вул. Харківській, вул. Сумській у м. Мерефа, проведено заходи з озеленення селища Есхар Чугуївського району», - сказав Роман Грива.
Також передбачені додаткові кошти на придбання сміттєвозів для Великобурлуцького, Кегичівського, Дергачівського, Сахновщинського, Куп'янського районів, м. Люботина, і в даний час органами місцевого самоврядування проводяться конкурсні торги на одного учасника.