Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів

В Харкові відбудеться засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів

12 грудня о 13:00 у «Superior Golf Club» відбудеться засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів під головуванням голови Державного агентства України з туризму та курортів Олени Шаповалової. В ході засідання буде розглянуто наступні питання: - обговорення пропозицій до проекту Державної цільової програми розвитку туризму і курортів до 2017 року від регіонів; - впровадження нової процедури встановлення категорій готелям; - обговорення проблемних питань щодо туристичних маршрутів; - відсутність цілісної системи державного управління туризмом в місцевих органах виконавчої влади із чітким визначенням повноважень та функцій; - обговорення проектів нормативно-правових актів; - шляхи вирішення недосконалості статистичної звітності галузі туризму.

Довідка:
Рада представників регіонів сфери туризму та курортів створена з метою забезпечення міжрегіональної кооперації та координації заходів з розвитку сфери туризму та курортів. До її складу входять представники сфери туризму та курортів з усіх областей України та Автономної Республіки Крим.

 

Увага!!! Для представників ЗМІ оголошується акредитація за телефонами за телефонами 700-17-49, 700-03-31 та (067) 579-04-49. Акредитація триватиме до 11:00 12 грудня.  

Теги