Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська обласна ветеранська організація - потужна позитивна сила і надійний помічник керівництва області у справі виховання молоді

Харківська обласна ветеранська організація - потужна позитивна сила і надійний помічник керівництва області у справі виховання молоді

Виступаючи перед делегатами VII обласної звітно-виборної конференції Харківської обласної організації ветеранів України заступник глави ХОДА Євген Савін, передав щирі слова привітання від голови облдержадміністрації Михайла Добкіна і зазначив, що ветерани ніколи не залишаться без уваги і поваги з боку керівництва області, оскільки є потужною позитивною силою, тим носієм знань і мудрості, який дозволить виховувати майбутні покоління, проводити в школах та вузах патріотичну роботу.

«На сьогоднішній день ваша організація найпотужніша в Харківській області, найбільш організована. Природно, їй треба приділяти уваги більше, ніж іншим і в плані приміщень, і в плані фінансової підтримки. Я думаю, що багато з вас цю підтримку вже отримують і відчувають у себе в районах і містах. Там де цього немає, будь ласка, сигналізуйте - ми будемо виправляти ситуацію.

Я хочу вас запевнити, що жоден випадок байдужості чи цинізму, з яким зіткнеться ветеран, вирішуючи ті чи інші свої життєві проблеми на території Харківської області, не залишиться безкарним», - запевнив віце-губернатор.