Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У художній галереї «Мистецтво Слобожанщини» можна побачити «Зіркових ельфів» Ніколіни Бакуменко

У художній галереї «Мистецтво Слобожанщини» можна побачити «Зіркових ельфів»   Ніколіни Бакуменко

7 грудня 2011 року о 17.00 у  художній галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбудеться відкриття виставки робіт художниці Ніколіни Бакуменко та її учнів під назвою «Зіркові ельфи». На виставці автор представляє роботи з великого міжнародного проекту «Зіркові ельфи» – серію, що присвячена відомим людям. Глядачам представлено дитячі портрети видатних політиків, діячів культури і науки крізь призму оригінального бачення художниці. Ніколіна Бакуменко стала засновницею нового напрямку в образотворчому мистецтві – парасимволізм, за основу якого взято теорію про «паралельні світи».

На полотні художниця проявляє містерію взаємозв'язків, поєднуючи головного героя паралельних світів з парадоксальними предметами та атрибутами. В кожний образ художниця вкладає таємний сенс і знаки, притаманні тільки зображеному персонажу.
Виставка триватиме до 17 грудня 2011 року.
за адресою: Держпром, 4 під’їзд, 1 поверх (вхід зі сторони площі Свободи)
Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви

Довідка.

У 1997 році Ніколіна Бакуменко закінчила Харківську художню школу ім.І.Ю.Репіна, згодом вступила до Харківського хореографічного училища до класу народних артистів України С.Коливанової і Т.Попеску. У 2007 році закінчила Харківську державну академію дизайну і мистецтв. З 2005 року художниця веде активну виставкову діяльність. Зараз вона працює викладачем у Харківській художній школі ім. І.Репіна.