Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав військових Харківщини з 20-річчям Збройних Сил України

Михайло Добкін привітав військових Харківщини з 20-річчям Збройних Сил України

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в традиційному офіцерському балі. Губернатор привітав харківських військових з 20-річчям Збройних Сил України та вручив Почесні нагороди облдержадміністрації. «Сьогодні Харків в черговий раз вірний своїм традиціям і вшановує людей, які захищають нашу Батьківщину. Вони відчувають багато складнощів, пов'язаних з невпорядкованим побутом, недофінансуванням, переїздами - можна перерахувати десятки складнощів, але головне, що відрізняє захисників Вітчизни -– це любов до батьківщини, почуття обов'язку і вірність народу і присязі, – зазначив Михайло Добкін. – Хочеться побажати вам провести цей вечір у повній гармонії. Я вітаю всіх зі святом, бажаю здоров'я, благополуччя, успіхів, а найголовніше – задоволення від того складного шляха, що ви для себе обрали».

Голова облдержадміністрації також висловив найкращі побажання представницям прекрасної половини української армії, які також вшанували своєю присутністю офіцерський бал.

«Сьогодні нарівні з чоловіками офіцерські погони на плечах у жінок. І хоч це свято споконвічно вважається чоловічим, я не можу не висловити слова поваги тим представницям прекрасної статі, які обрали для себе шлях служіння Батьківщині», – підкреслив глава області.

Цього року на традиційний офіцерський бал вперше запрошені представники військових частин з інших областей України – Одеської, Полтавської, Чернігівської та Київської, а також військовослужбовці з Курської та Воронезької областей Росії. Всього на бал запрошено 300 пар – це найбільша кількість учасників за всю історію його проведення.