Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся етап Національного автопробігу "Тільки машини на запчастини!"

На Харківщині відбувся етап Національного автопробігу "Тільки машини на запчастини!"

В рамках проведення в Харківській області щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 30 листопада та 1 грудня 2011 року в м. Харкові, Дергачівському, Валківському районах та м. Люботин проведено етап Національного автопробігу по 10 областях України «Тільки машини на запчастини!» до Міжнародного дня за відміну рабства, що відзначається 2 грудня.

Захід проведено за підтримки Харківської міської організації «Шлях до життя» за сприяння Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації та фінансової підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні.

У заході взяли участь студенти та викладачі Харківської державної академії культури, Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, Харківського національного університету внутрішніх справ.

Довідка. Законом України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людини» торгівля органами людини заборонена. Щороку в Україні виявляють осіб, які постраждали від торгівлі людьми саме з метою вилучення органів людини в рамках злочину, скоєного за ст. 143 та ст. 149 Кримінального Кодексу України. Нелегальна трансплантація – це ризик для життя та здоров’я!