Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кандидатури на посаду голів Борівської, Богодухівської та Ізюмської райдержадміністрацій подані на погодження до Києва

Кандидатури на посаду голів Борівської, Богодухівської та Ізюмської райдержадміністрацій подані на погодження до Києва

Про це під час традиційного спілкування з представниками місцевих та регіональних ЗМІ «Чай з губернатором» повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. «Кандидатури ми вже подали до Адміністрації Президента і Кабінету Міністрів України. Існує певна процедура: перед тим, як Президент України підписує розпорядження про призначення цих людей на посаду, проводиться певна перевірка цих людей і узгодження в оформленні. Прізвища я поки називати не буду. Скажу тільки, що всі ці люди мають відношення до роботи органів місцевого самоврядування в кожному з районів», - сказав губернатор Харківщини.

За словами Михайла Добкіна, двом із звільнених голів райдержадміністрацій буде запропоновано працювати в системі виконавчої влади. Третій вирішив займатися бізнесом.

«Кадрові зміни не самоціль. Вони будуть завжди. Неможливо одним колективом без змін, без залучення нових людей, більш сильних, ніж ті, які працювали раніше, добиватися серйозних результатів», - додав голова Харківської облдержадміністрації.

Довідково

9 листопада 2011 року відповідним розпорядженням Президента України Віктора Януковича було звільнено трьох голів районних державних адміністрацій Харківської області: голову Борівської РДА Володимира Сенчука, голову Ізюмської РДА Михайла Зубка та голову Богодухівської РДА Леоніда Коновалова.