Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги книговидавців області!

До уваги книговидавців області!

З 18 по 20 грудня 2011 року в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва “Український дім” (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться IІ Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок “Книжкові контракти”. Підготовку та проведення виставки забезпечуватиме Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

У відкритті заходу планується участь керівників держави. Передбачається, що на виставці-ярмарку свою видавничу продукцію представлятимуть вітчизняні видавництва та видавничі організації різних форм власності з усіх регіонів України, а також зарубіжні суб’єкти видавничої справи.

Також, програмою IІ Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку “Книжкові контракти” передбачається проведення численних презентацій книжкових видань, випущених вітчизняними та іноземними видавництвами, прес-конференцій, “круглих столів”, семінарів, присвячених актуальним проблемам книговидання і книгорозповсюдження, автограф-сесій, майстер-класів, дискусій за участю відомих українських письменників, літературознавців, художників-графіків тощо.

В рамках виставки-ярмарку планується проведення благодійної акції – безоплатна передача видань дитячим освітнім установам для поповнення їхніх бібліотечних фондів. У цій акції візьмуть участь як видавництва, так і відвідувачі, серед яких – небайдужі до проблем дітей-сиріт діячі культури і мистецтв, політики, зірки шоу-бізнесу, відомі особистості.

 

Про участь у IІ Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку “Книжкові контракти” необхідно повідомити Державний комітет телебачення і радіомовлення України до 10 грудня п.р. З додаткових питань щодо умов участі у виставковому заході звертатись за тел.: (044) 278-82-27, 278-87-56, або електронною поштою: kniga@comin.gov.ua .