Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області зростає мережа дошкільних навчальних закладів

В області зростає мережа дошкільних навчальних закладів

29 листопада 2011 року у селі Катеринівка Великобурлуцького району відбулася довгоочікувана подія - на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів урочисто відкрився Катеринівський дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) «Веселка» для дітей з короткотривалим терміном перебування. Відкриття короткотривалої групи дозволить якісно підготувати до подальшого шкільного навчання 15 маленьких вихованців, навчити їх бути самостійними, дружити та любити Батьківщину.

Також цього дня відбулося урочисте відкриття дошкільного підрозділу Першогнилицького навчально-виховного комплексу по вул. Шкільна,5 у с.Гнилиця Перша, який розрахований на 15 місць.

Всього на підготовку цього дошкільного навчального закладу було використано 252,5 тис. грн. з районного бюджету. На роботи по облаштуванню перегородок, облицюванню стін та підлоги керамічною плиткою, проведенню електротехнічних робіт, по заміні внутрішньої та зовнішньої каналізаційної системи, встановленню віконних блоків, встановлення сантехнічного обладнання використано 211,170 тис. грн. Закуплені меблі на загальну суму 26 тис. 209 грн.

Якщо в селі є дитячий садок, є школа, конкурентний вихователь, викладач, який може дати якісні знання дітям, то село буде жити, буде розвиватися виробництво, робити крок вперед аграрна сфера, одне словом, воно матиме перспективу.

Тож не дивно, що відкриття таких закладів стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села (за матеріалами офіційного веб-сайту Великобурлуцької РДА).