Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 1 грудня в Харківській обласній філармонії працює виставка харківського фотографа Валентина Одновьюна

З 1 грудня в Харківській обласній філармонії працює виставка харківського фотографа Валентина Одновьюна

За інформацією офіційного сайту управління культури ХОДА, від сьогоднішнього дня в фойє Харківської філармонії у слухачів перед концертами з'явиться можливість познайомитися з творчістю відомого харківського фотографа Валентина Одновьюна. Спеціально для відвідувачів Харківської філармонії митець підготував нову серію робіт, назвавши її «Погляд у тишу». Фотохудожник вже 3-й раз демонструє свої роботи в стінах Харківської філармонії.

Фотографії майстра в стилі Close-up допоможуть стати ближче до природи, а дивовижна тонкість ліній подарує стан спокою. Простота форм і глибина змісту - ось основна відмінність представлених робіт. Не пропустіть можливість насолодитися гарними фотографіями і подарувати собі кілька миттєвостей радості.

Нагадаємо, на рахунку Валентина Одновьюна вже 5 персональних виставок, які проходили у Харківському обласному центрі народної творчості та в Харківському будинку вчених. Також на рахунку молодого талановитого фотографа численні публікації в українських і зарубіжних виданнях.