Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодь запрошується до участі у Всеукраїнському конкурсі науково-практичних робіт «Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України»

Молодь запрошується до участі у Всеукраїнському конкурсі науково-практичних робіт «Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка молодих державних службовців України» за підтримки Державної служби молоді та спорту, Національного агентства України з питань державної служби, Національної академії державного управління при Президентові України оголошує Всеукраїнській конкурс науково-практичних робіт серед молоді «Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України».

Конкурс спрямований на підтримку обдарованої молоді; виявлення, розвиток творчих здібностей та стимулювання творчого самовдосконалення особистості; формування активної та свідомої позиції молоді щодо різних аспектів духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства; підвищення інтересу молоді до поглибленого вивчення проблем державотворення, державного управління та місцевого розвитку України; активізація молоді до участі у державотворчих процесах.

У конкурсі можуть брати участь молоді люди віком від 20 до 35 років.

На конкурс приймаються роботи за напрямами:
- Система належного врядування у державному управлінні;
- Адміністративна реформа, як крок до створення успішних громад;
- Здоровий спосіб життя в молодіжному середовищі;
- Патріотичне виховання молоді: моделі реалізації.

Робота, що подається на конкурс повинна бути написана в програмі Word шрифтом 14 та інтервалом 1,5. Обсяг роботи до 14 сторінок. В роботі повинно бути зазначено: один з вищевказаних напрямів, назва роботи, чітко поставлені та за підсумками розкриті мета та завдання, шляхи вирішення або покращення зазначених проблем. До роботи додаються відомості учасника, а саме: прізвище, ім'я, по-батькові; рік народження; місце роботи, навчання, громадська організація.

Конкурсні роботи приймаються до 12.00 6 грудня 2011 року на адресу електронної пошти: uycsu@ukr.net (в темі листа зазначити «На творчий конкурс»). Конкурсна комісія визначить авторів, чиї роботи будуть заслухані на фінальній конференції Конкурсу. Фінальна конференція відбудеться 9-10 грудня 2011 року у місті Кіровоград. За результатами конференції будуть визначені переможці за кожним напрямом, яких буде нагороджено заохочувальними призами.

Теги