Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прокуратурою області проведено перевірку своєчасності початку опалювального періоду в закладах, установах, підприємствах Харківщини

Прокуратурою області проведено перевірку своєчасності початку опалювального періоду в закладах, установах, підприємствах Харківщини

Прокуратурою області проведено перевірку своєчасності початку опалювального періоду в закладах, установах, підприємствах Харківщини. Встановлено, що з початку опалювального періоду внаслідок незадовільної підготовки внутрішньобудинкових систем після подачі теплоносія до житлових будинків у сел. Кулиничі, сел. Покотилівка та дошкільного навчального закладу в м. Південне Харківського району виникло їх пошкодження, що призвело до тимчасового припинення теплопостачання. Після проведення ремонтних робіт теплопостачання у 17 житлових будинках та дошкільному навчальному закладу в період з 16 по 27 жовтня 2011 року відновлено.

У зв'язку з незадовільною роботою начальника відділу освіти Великобурлуцької районної державної адміністрації з підготовки внутрішньобудинкових систем адміністративної будівлі відділу освіти Великобурлуцької райдержадміністрації подача теплової енергії до приміщення до теперішнього часу не здійснена внаслідок незакінчених будівельних робіт з автономного опалення. За результатами перевірки прокуратурою Великобурлуцького району начальника відділу освіти Великобурлуцької райдержадміністрації Ситника А.Г. притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Внаслідок незадовільної роботи заступника голови Височанської селищної ради Харківського району з підготовки внутрішньобудинкових систем дитячого садку у сел. Високий вчасно не було включено автономну котельню, у зв'язку з чим пуск та подачу теплової енергії до приміщення дошкільного навчального закладу здійснено лише 22.10.2011. За наслідками перевірки Харківською міжрайонною прокуратурою заступника голови Височанської селищної ради Харківського району Дорошенка С.І. притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Також у зв'язку з незадовільною роботою квартирно-експлуатаційного відділу у м. Харкові в частині укладання договору на постачання газу та отримання дозволу газотехнічної інспекції вчасно не включено котельні Міністерства оборони України у містах Балаклія та м. Чугуїв, внаслідок чого 16 житлових будинків у м. Балаклії та 1 будинок у м. Чугуєві не опалювався. Прокуратурою області листом від 31.10.2011 поінформовано військового прокурора Харківського гарнізону про необхідність проведення перевірки за вказаними фактами із вжиттям заходів прокурорського реагування.