Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Умови в оперблоці Валківського міжрайонного медичного центру нічим не відрізняються від умов у медустановах в обласному центрі

Умови в оперблоці Валківського міжрайонного медичного центру нічим не відрізняються від умов у медустановах в обласному центрі

Про це сьогодні заявив голова ХОДА Михайло Добкін, після відкриття операційного блоку. «Умови в цій лікарні нічим не відрізняються від умов у медустановах в обласному центрі. Тут є все необхідне, щоб фахівці з обласних установ та інститутів Академії медичних наук могли приїжджати сюди рятувати життя і проводити складні операції», - зазначив губернатор. Михайло Добкін подякував керівництву района та трудовому колективу за те, що вони тривалий час підтримували роботу центральної районної лікарні, а коли з'явилася можливість, то організували та забезпечили її модернізацію.

Голова облдержадміністрації також повідомив, що наступного року буде завершена робота зі створення нових операційних блоків у міжрайонних медичних центрах і розпочнеться  зі створення в них нових реанімаційних відділень.Наступним етапом буде створення сучасних пологових відділень.

"Це наш прямий обов'язок. Найголовніше не потрібно сприймати це як подарунок. Це результат праці великої кількості людей і самого трудового колективу», - зазначив Михайло Добкін.