Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдання увійти в десятку в рейтингу Кабміну за підсумками року - цілком реальне для Харківщини

Завдання увійти в десятку в рейтингу Кабміну за підсумками року - цілком реальне для Харківщини

«Завдання, яке поставив губернатор Михайло Добкін - за підсумками року увійти в десятку в рейтингу Кабміну, цілком реальне, природно, за таких же темпів і системності в роботі. Наше завдання - не знижувати планку і за підсумками року досягти результату, який би повною мірою відповідав потенціалу Харківської області», - сказав заступник голови ХОДА Юрій Сапронов 29 листопада.

Віце-губернатор взяв на себе відповідальність з організації попереднього навчального семінару для керівників районів та начальників управлінь ОДА з аналізу та підготовки ОДА та РДА до підведення підсумкових річних показників соціально-економічного розвитку областей.

«Ми повинні пам'ятати насамперед про харків'ян. Наших земляків не цікавлять макропоказники, їм важливі навпаки - тарифи на ЖКГ, пенсії, ціна проїзду в транспорті, зростання зарплати, цінова політика на основні продукти харчування. Недарма ще Єлизаветинський вельможа граф Шувалов в середині 18-го століття дуже ємко назвав головну задачу держави - збереження власного народу. Наш найголовніший актив - це жителі Харківської області», - підкреслив він.

Теги