Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тваринництво має всі шанси стати бізнесом, привабливим для інвесторів

Тваринництво має всі шанси стати бізнесом, привабливим для інвесторів

«Наша область знаходиться в числі лідерів з розвитку тваринництва. Другий рік поспіль йде збільшення обсягів виробництва в галузі, яке вище, ніж в цілому по Україні. За підсумками 10 місяців темп зростання в галузі склав 104%, по Україні - 102,4%. Тваринництво - саме та галузь, яка, за правильної організації, може приносити прибуток цілий рік. Тому збереження існуючої позитивної динаміки дозволить забезпечити постійними робочими місцями сільське населення, завантаження потужностей переробних підприємств, наповнення продовольчого ринку продукцією і стабільність цінової ситуації», - повідомив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов в ході засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації 29 листопада.

Він підкреслив, що вже припинено зниження поголів'я корів, як у сільськогосподарських підприємствах, так і у населення, йде реконструкція тваринницьких ферм, створюються пункти прийому молока.

«Тваринництво має шанси зі збиткового стати вигідним бізнесом, привабливим для інвесторів, які будуть застосовувати новітні інноваційні технології виробництва, розвивати інвестиційні проекти», - сказав віце-губернатор.

Теги