Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відкрито перший п'ятизірковий готель Superior Hotel

В Харкові відкрито перший п'ятизірковий готель Superior Hotel

В Харкові відкрито перший п'ятизірковий готель Superior Hotel. В урочистій церемонії взяли участь віце-прем'єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, Харківський міський голова Геннадій Кернес на голова Харківської облради Сергій Чернов.

Superior Hotel – офіційний готель ЄВРО-2012, побудований за програмою приватно-державного партнерства. Він розташований за адресою вул. Ак. Курчатова, 1А на території Superior Golf & SPA Resort. Також Superior Hotel – це перший у Харкові готель такого класу, спроектований як 5-ти зірковий. Архітектори проекту John Seifert (Джон Сіферт), Великобританія та Сергій Яковлєв, України. Інвестор – українська компанія «Форс-С», обсяг інвестицій – 210 млн. гривень, загальна площа готельного комплексу – 9850 кв. м. Будівництво було розпочато в травні 2010 року.

Готель на 50 номерів відповідає найвищим світовим стандартам. Послугам гостей пропонуються бізнес-центр, що включає три зали для переговорів, багатофункціональний зал для проведення бізнес-заходів, виставок та урочистостей, центр зимового гольфу. У зоні SPA готелю працюватимуть закритий, відкритий та дитячий басейни, аква-кабіни, салон краси, солярій, процедурні кабінети, фітнес- і тренажерний зал, російська і турецька лазні. На території готелю розташовані 3 тенісних корти з покриттям «clay».