Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни посіли перші місця на чемпіонаті України з фігурного катання серед юнаків

Харків’яни посіли перші місця на чемпіонаті України з фігурного катання серед юнаків

В Дніпропетровську завершився чемпіонат України з фігурного катання серед юнаків. Це було відбіркове змагання до 1 зимових Юнацьких Олімпійських ігор, що відбудуться в 2012 року в м. Інсбрук (Австрія). На Олімпійських іграх українські спортсмени візьмуть участь у змаганнях серед дівчат, хлопчаків, спортивних та танцювальних пар.

За підсумками чемпіонату України перше місце серед спортивних пар вибороли харків’янка Єлизавета Усманцева та дніпропетровець Владислав Лисой. У змаганнях танцювальних дуетів перше місце у  харків’ян Олександри Назарової та Максима Нікітіна. Також у склад збірної України для участі у Олімпійських іграх увійшли кияни Дарина Хусейн та Ярослав Паніот.

Змагання серед танцювальних пар відбувалося у трьох вікових групах. У середній віковій групі друге місце зайняли Анжеліка Юрченко - Вадим Кравцов. На третьому місці Лейла Рамакаєва - Артур Горовой. У молодшій групі перше місце вибороли Дарія Попова - Володимир Накісько. На другому місці Софія Лизогуб – Данило Єфременко.