Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні з року в рік покращувати інвестиційний клімат Харківської області. Михайло Добкін

Ми повинні з року в рік покращувати інвестиційний клімат Харківської області. Михайло Добкін

Відкриваючи засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив: «Робота цієї Ради дасть нам нові можливості щодо залучення інвестицій. Сьогодні тут зібрано авангард вітчизняних та іноземних компаній. Вироблені рішення дадуть можливість створити такі умови в регіоні, щоб інвестори, обираючи майданчик для реалізації проектів в Україні, обирали саме Харків і Харківську область».

Губернатор зазначив, що увійти в топ найбільш розвинених і впливових країн світу неможливо без залучення в економіку України іноземних інвестицій. За його словами, необхідно постійно покращувати інвестиційний клімат держави та її регіонів для того, щоб залучити серйозний бізнес і забезпечити його ефективну роботу.

«Президент України Віктор Федорович Янукович і Уряд ставлять перед нами чітке і амбітне завдання – в 2020 році увійти до двадцятки найбільш розвинених і впливових країн світу. Реалізація цього завдання неможлива без інтенсифікації процесу залучення іноземних інвестицій. Спираючись виключно на свій бізнес-клімат, Харківська область посідає 3 місце по залученню інвестицій в регіон. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Ми повинні з року в рік покращувати інвестиційний клімат області, щоб бізнес більше не потребував супроводу та підтримки держави при реалізації інвестиційних проектів».