Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові продовжуються продовольчі ярмарки

У Харкові продовжуються продовольчі ярмарки

Як повідомив віце-губернатор Юрій Сапронов, 21 листопада на площі Свободи міста Харкова розпочався передноворічний ярмарок, в якому беруть участь близько 150 підприємств, підприємців та сільгоспвиробників з районів області. Окрім непродовольчої групи товарів та новорічних прикрас на ярмарку планується реалізувати значний обсяг продовольчої продукції, яка щоденно доставляється сільгоспвиробниками з 15-17 районів області.

На ярмарку реалізуються: м'ясо свинини за ціною 38-50 грн. за 1 кг, сало – 25 – 35 грн. за 1 кг, риба жива – 11 – 14 грн. за 1 кг, олія – 12 – 14 грн. за 1 кг, картопля – 1,80 – 2,00 грн. за 1 кг, капуста – 0,9 – 1,0 грн. за 1 кг, буряк – 1,80 грн. за 1 кг, цибуля – 1,70 – 2,00 грн. за 1 кг тощо.
Окрім ярмарку на площі Свободи, кожні вихідні продовольчі ярмарки проводяться в районах міста Харкова: у Київському районі – біля торговельного майданчику ТОВ "Тріо" (район П'ятихатки); у Жовтневому районі – по вулиці Академіка Богомольця, 1а; біля майданчика авто-мототоварів ТЦ біля станції метро ім. Академіка Барабашова; у Московському районі – біля ТЦ "Новосалтівський" по вул. Героїв праці,15; у Комінтернівському районі – пр. Героїв Сталінграда, 136/8 та площа Повстання, 1; у Ленінському районі – біля торговельного майданчику "Казка-2" по вул. Золочівській, 12; у Фрунзенському районі – біля торговельного майданчику "Пасс ЛТД" по вул. Салтівське шосе, 248; в Орджонікідзевському районі – на території торговельного майданчику "Східні врата"; у Червонозаводському районі – на території торговельного майданчику "Темп" по вул. Одеській.

Теги