Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю з успіхом виступив в Ізраїлі

Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю з успіхом виступив в Ізраїлі

Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю взяв участь у Днях культури України в Ізраїлі, які відбуваються з 17 по 21 листопада. Для ізраїльського глядача колектив підготував програму, в якій відображено музичне і танцювальне мистецтво різних регіонів України. В ході телефонної розмови художній керівник ансамблю Борис Колногузенко повідомив, що колектив у Ізраїлі приймали чудово, і всі виступи пройшли з аншлагом.

Довідка.
Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю було створено в березні 2011 року за проектом голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна. Презентація ансамблю відбулася 7 травня під час урочистих заходів, присвячених 90-річчю Митрополита Харківського і Богодухівського Никодима, а 9 травня харків’яни та гості міста мали нагоду познайомитися з ансамблем на святковому концерті, присвяченому 66-й річниці Великої Перемоги.

Також Великий Слобожанський ансамбль пісні і танцю був учасником урочистих заходів, присвячених 20-річчю Незалежності України, що відбулися 24 серпня у Харківській області, етнофестивалю «Печенізьке поле» 10 вересня, та безлічі інших урочистих заходів.