Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські та американські ВНЗ обговорять перешкоди і перспективи співробітництва

Харківські та американські ВНЗ обговорять перешкоди і перспективи співробітництва

23 листопада в 16.00 на базі юридичної компанії „Інюрполіс” за підтримки Посольства України в США та Посольства США в Україні відбудеться Міжнародна Інтернет-конференція „Українсько-американські контакти у сфері вищої освіти: досвід і перспективи розвитку”. Головна мета конференції – обмін досвідом роботи у сфері міжнародних контактів вищих навчальних закладів і виявлення оптимальних шляхів активізації співробітництва між університетами України та США.

Конференція організується в рамках програми розвитку співробітництва між українськими та американськими університетами, яка була ініційована Посольством України в США та особисто повноважним послом України в США паном Олександром Моциком. Серед організаторів конференції – Харківська обласна державна адміністрація, Рада ректорів ВНЗ м. Харкова, Північно-Східний науковий Центр НАН України, Посольство України в США, Посольство США в Україні, Юридична компанія „Інюрполіс” та Харківський гуманітарний університет „Народна українська академія”.

У заході планують взяти участь Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, Національний технічний університет „Харківський політехнічний інститут”, Харківський національний економічний університет, Національний аерокосмічний університет „Харківський авіаційний інститут”, Харківський регіональний інститут Академії управління при Президенті України, Вашингтонський університет, Університет Центральної Флориди, Університет Аризони, Університет Толедо.

Робота конференції буде транслюватися в режимі он-лайн за посиланням http://ilf-com.com/onlajn_translyaciya/broadcast/.

Теги