Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк привітав аграріїв з професійним святом

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк привітав аграріїв з професійним святом

Шановні колеги, працівники агропромислового сектору! Мені особливо приємно вітати Вас із професійним святом! Сильна аграрна галузь – це основа економіки України і запорука добробуту українців. Працівники сільського господарства щороку показують значні здобутки і підтверджують імідж України як потужного аграрного гравця у світі. Цьогоріч Україна показала найвищий результат збору врожаю за всю історію своєї незалежності. Це – один із найважливіших факторів продовольчої безпеки нашої країни.

Уряд сьогодні розробив стратегію розвитку АПК і проводить ряд заходів для посилення потенціалу українського сільського господарства. Передусім, Міністерство втілює комплексну програму державної підтримки сільгоспвиробника, створює сучасну і дієздатну інфраструктуру агропромислового комплексу, сприяє забезпеченню належних умов для достойного життя селян.

Крім того, державна політика спрямована на відродження українського села як основи стабільності держави, що гарантує її незалежність і конкурентоспроможність в умовах глобальної економічної кризи.

Зичу Вам міцного здоров’я і благополуччя, добробуту та успіхів у ваших починаннях. Нехай і надалі рясно колосяться ниви та завжди у ваших домівках буде радість і достаток.

Щедрих Вам урожаїв та вагомих здобутків!

З повагою,

Міністр аграрної політики та
продовольства України М.В. Присяжнюк

Теги