Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В навчально-виховних закладах Куп’янського району відкриються нові групи

В навчально-виховних закладах Куп’янського району відкриються нові групи

Заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін відвідав Куп’янський НВК №2. Навчальний заклад має багату історію і виховав ряд видатних спортсменів. Велика увага тут приділяється формуванню в учнів навичок здорового способу життя. Зокрема, Куп’янський НВК № 2 виховав таких спортсменів, як Геннадій Мацегора – чемпіон національної гвардії з рукопашного бою, головний тренер з вільної боротьби ДЮСШ міста Куп’янська, Наталя Погребняк – чемпіонка України та Європи з легкої атлетики, чемпіонка з легкоатлетичного поліатлону, бронзовий призер чемпіонату світу з легкої атлетики, учасниця Олімпійських ігор у Пекіні, Олександр Чуб – майстер спорту, чемпіон України з велоспорту ВМХ, Станіслав Паляничко – переможець турніру з боксу пам’яті загиблих у Афганістані, пам’яті Сірка, турніру ЄШКО.

Євген Савін запропонував Куп’янському міському голові Володимиру Демченку у 2012 році розглянути можливість відкриття нових дитячих груп в НВК.

Також в ході робочої поїздки Євген Савін ознайомився з роботою Новоосинівського дитячого садка, у якому до кінця року заплановано відкрити нову групу. Заступник керівника області висловив подяку селищній раді та райдержадміністрації за збереження даного закладу та відновлення його роботи за рахунок різних форм фінансування.

Теги