Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Купянске будет реконструирована площадка велотрасы BMX

В Купянске будет реконструирована площадка велотрасы BMX

В ході робочої поїздки до Куп’янського району заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін оглянув спортивні об’єкти району та майданчик для будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу. Він відвідав майданчик велотраси BMX (вело-мото екстрим). За словами заступника губернатора, це єдиний такий об’єкт в Україні. У 2011 році на трасі було проведено 2 Чемпіонати та етапи Кубку України, а 5 спортсменів велоклубу «Алєв» є членами Національної збірної України. Облаштування стартового майданчика траси включено до програми соціально-економічного розвитку Харківської області на 2012 рік.

Також Євген Савін оглянув багатофункціональний ФОК «Фортуна», збудований за рахунок коштів приватного бізнесу. Він запевнив, що такі форми організації фізичного оздоровлення будуть завжди знаходити підтримку з боку влади. Даний комплекс обслуговує як учнів міських шкіл, так і дітей соціально-незахищених категорій.

Євген Савін дав високу оцінку спортивним об’єктам, що розташовані в населених пунктах неподалік від м. Куп’янська, але під час огляду «Міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – «Спартак» зазначив, що в самому місті спортивна інфраструктура потребує модернізації.

Теги