Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулись урочистості з нагоди річниці утворення Національної служби посередництва і примирення

Відбулись урочистості з нагоди річниці утворення Національної служби посередництва і примирення

17 листопада у залі засідань Об’єднання профспілок Харківської області відбулось урочисте засідання, присвячене 13-й річниці від дня утворення Національної служби посередництва і примирення. За словами начальника відділення НСПП в Харківській області Олександра Дорожко, з моменту створення служби співробітники відділення НСПП сприяли врегулюванню 133 колективних трудових спорів на виробничому рівні. У поточному році здійснювалися заходи, спрямовані на вирішення 8 колективних трудових спорів, на таких підприємствах як ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод», ВАТ «Харківська книжкова фабрика ім. М.В. Фрунзе», ДП «Завод ім. В.О. Малишева», ДП «Харківський електромеханічний завод» тощо. Протягом поточного року вирішено три колективні трудові спори.

Впродовж січня-жовтня 2011 року відділення сприяло врегулюванню 24 випадків дестабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах Харківської області, загальна чисельність працівників по яких становила більше 16 тисяч.

Присутній на урочистостях начальник управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ХОДА Володимир Зінченко підкреслив важливість діяльності, яку здійснює Національна служба посередництва і примирення, а також якість роботи, ініціативу і наснагу працівників відділення НСПП в Харківській області.

Теги