Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина і В'єтнам будуть розвивати двосторонній туризм

Харківщина і В'єтнам будуть розвивати двосторонній туризм

У ході зустрічі з делегацією Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін запропонував співпрацю в сфері туризму. «Чули про ваш прорив у сфері туризму та створення у В'єтнамі серйозної туристичної інфраструктури. Хотілося б об'єднати зусилля, запрошувати в наш регіон туристів, і в той же час через наші туристичні агентства направляти туристів до Соціалістичної Республіки В'єтнам», – зазначив глава ХОДА.  

Михайло Добкін підкреслив, що досвід низки держав, які буквально недавно стали економічними лідерами, доводить, що туризм є одним з п'яти перших пріоритетів у частині наповнення бюджету.

«Я багато чого очікую від співпраці у туристичній сфері. Варто врахувати, що Харків для В'єтнаму – не темна пляма на карті. Через сім'ї тих, хто працює тут, ми могли б запропонувати багато напрямків, які були б цікаві жителям В'єтнаму, від зеленого туризму і до підготовлених туристичних маршрутів», – повідомив губернатор.

У свою чергу в'єтнамська сторона підтримала ідею двостороннього співробітництва в сфері туризму. Заступник Міністра культури, спорту та туризму Соціалістичної Республіки В'єтнам пан Хо Ань Туан запросив представників Харківської області відвідати В'єтнам ознайомитися з туристичними досягненнями країни і вивчити її туристичний потенціал.