Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого - це одна з візитівок Харкова. М.Добкін

Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого  - це одна з візитівок Харкова. М.Добкін

Серед почесних гостей святкового зібрання з нагоди Дня університету і Міжнародного дня студента були голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та Харківський міський голова Геннадій Кернес. Вітаючи з 207-річчям університету його викладачів, студентів, ветеранів та випускників голова ХОДА Михайло Добкін сказав: «Я неодноразово казав про те, що Академія - це одна з візитівок Харкова. Це те, що робить нас особливими серед рівних, те, що помітно виділяє нас серед інших міст - мільйонників і те, що дає право багатьом людям, що не народилися в Харкові, а отримали тут освіту, вважати себе харків'янами».

У своїй промові губернатор також підкреслив особливу місію правових вузів, їх наукового потенціалу для вирішення складних та амбітних завдань з модернізації нашої країни, проведення структурних реформ, поставлених сьогодні Президентом України.
«Структурні реформи, які ми зобов'язані провести, досить хворобливі, складні і викликають дуже багато емоцій. Але всі розуміють, що без них навести лад у власному домі буде не можливо. Підготовка висококваліфікованих кадрів може допомогти всім нам якомога швидше і успішніше вивести Україну до світових і європейських держав-лідерів. Я абсолютно впевнений, що нам вистачить розуму, сил, волі і рішучості довести почате до кінця», - підкреслив Михайло Добкін.

В святковій концертній програмі взяли участь професійні студентські колективи Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».