Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у Європейських політичних дебатах на тему: «Україна-ЄС: посткризові тренди євроінтеграції»

Михайло Добкін взяв участь у Європейських політичних дебатах на тему: «Україна-ЄС: посткризові тренди євроінтеграції»

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь у Європейських політичних дебатах на тему: «Україна-ЄС: посткризові тренди євроінтеграції». Також у заході взяли участь участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, політологи з країн Європейського Союзу та України, народні депутати, науковці та інші.

«Сьогодні ми обговорюємо коло питань, що становлять виняткову важливість з точки зору зовнішньої і внутрішньої політики України. Відповіді на них багато в чому визначають довгострокові перспективи розвитку нашої держави, її історичний вибір», - зазначив Михайло Добкін.

Він також підкреслив, що питання європейської інтеграції є надзвичайно актуальними на регіональному рівні. «Практика показала, що саме європейський досвід регіональної політики підтвердив свою високу ефективність, тому ми розуміємо, що впровадження на рівні областей і муніципалітетів Україні кращих європейських напрацювань значно прискорить процес якісної трансформації нашої держави у відповідності з високими соціальними стандартами Євросоюзу», - зазначив Михайло Добкін.

Він також подякував європейським колегам за підтримку України на непростому шляху європейської самоідентифікації, а також Фонд підтримки демократичних ініціатив Євгена Кушнарьова за організацію цього представницького форуму.