Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область однією з перших отримає фінансування на обладнання лічильниками квартир споживачів

Харківська область однією з перших отримає фінансування на обладнання лічильниками квартир споживачів

Харківська область першою в Україні виконала доручення Кабінету міністрів, і сьогодні всі підприємства, які надають послуги водопостачання, водовідведення та постачання теплової енергії, забезпечені лічильниками. Про це повідомив у своєму виступі на сесії Харківської міської ради голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, в даний час в Харківській області немає жодного підприємства з ліцензією на таку роботу, не обладнаного лічильниками.

«Завдяки цьому ми першими можемо в наступному році розраховувати отримати кошти з державного бюджету для того, щоб обладнати квартири і домоволодіння абонентів приладами обліку на безоплатній основі», – підкреслив губернатор.

Михайло Добкін зазначив, що встановлення персональних лічильників дозволить абонентам платити тільки за спожиті послуги.

«Сьогодні на плечі споживачів перекладена відповідальність за оплату втрат при транспортуванні. Ця проблема існує давно, від неї нікуди було подітися, але після установки лічильників ми зможемо бути впевненими в тому, що люди платять лише за поставлені послуги», – заявив губернатор.

Теги