Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін подякував колективу Харківської обласної державної телерадіокомпанії за плідну роботу

Михайло Добкін подякував колективу Харківської обласної державної телерадіокомпанії за плідну роботу

В ході урочистостей з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін подякував колективу Харківської обласної державної телерадіокомпанії за плідну роботу. «Сьогодні, як і багато років тому, ви продовжуєте творити дива. У цьому ми змогли сьогодні переконатися, коли за 2-3 хвилини зуміли подивитися майже 60-річну історію харківського телебачення, тих людей, які створювали все те, що ми сьогодні маємо, які напрацьовували перший досвід, який можна оцінювати належним чином через десятиліття», – заявив губернатор.  

Він особливо привітав ветеранів харківського телебачення, тих людей, які свого часу впроваджували нові технології. «Харків був одним з перших, хто робив кроки з освоєння нового тоді ще для країни телебачення. Нинішні співробітники можуть вчитися і дивитися на те, що було зроблено до них, а у тих людей, які створювали харківське телебачення, не було досвіду, і вони могли розраховувати тільки на свої знання і впевненість у власних силах», – підкреслив Михайло Добкін.

Він звернув особливу увагу на те, що, незважаючи на непросту економічну ситуацію, телебачення розвивається, зміцнюється матеріально-технічна база, оновлюється обладнання, професійно працюють люди. Навіть у цих умовах обласне телебачення працює стабільно, висвітлює всі події і створює цікаві передачі.

«Хочу побажати стабільної фінансової ситуації для того, щоб такі студії, як ми сьогодні бачимо, були не винятком з правил, а звичайними, стандартними. Хочу побажати успіху і професійної реалізації всім тим людям, які тут працюють, і якнаймога більше якісного продукту, який був би затребуваний у нашому непростому, дуже вимогливому регіоні. Тут, у Харкові та Харківській області, працівникам телебачення і радіо потрібно працювати з подвійною віддачею, щоб підтримувати ті високі стандарти, які були створені до цього часу», – заявив глава Харківської облдержадміністрації.