Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В цьому році з місцевих бюджетів на проведення оплачуваних громадських робіт було виділено більше 1 млн. грн.

В цьому році з місцевих бюджетів на проведення оплачуваних громадських робіт було виділено більше 1 млн. грн.

«Рішенням голови Харківської обласної державної адміністрації у поточному році передбачалось виділити коштів з місцевих бюджетів на проведення оплачуваних громадських робіт у загальній сумі 800 тис. грн. У наслідок проведеної роботи фактично по всім без винятку районам та містам області виділено більше 1 млн. грн. Найбільше коштів на організацію зазначених робіт спрямовано у місті Куп'янськ, Куп'янському, Вовчанському, Богодухівському, Дергачівському та Зачепилівському районах», - сказав у ході селекторної наради облдержадміністрації з питання «Про стан виділення та використання коштів місцевих бюджетів для організації та проведення оплачуваних громадських робіт у Харківській області» директор Обласного центру зайнятості Володимир Міненко.

За його словами, по Ізюмському, Печенізькому районах та м. Харкову завдання з виділення коштів виконане лише на 60,0%, Харківському району - менш ніж на 80%, м. Первомайський - 85%, Нововодолазький район - 94%. На 1 листопада 2011 року повністю використані виділені з місцевих бюджетів кошти по містах Харків, Куп'янськ, Ізюм, Лозова, Люботин, Первомайський та Чугуїв, Барвінківському, Богодухівському, Великобурлуцькому, Зачепилівському, Ізюмському, Кегичівському та Чугуївському районах.

«За рахунок коштів місцевих бюджетів у поточному році працювало більше 1000 громадян, у тому числі 720 осіб - учнівська та студентська молодь. Вони виконували роботи з благоустрою територій населених пунктів, впорядкуванню парків та зон відпочинку, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ», - підкреслив Володимир Міненко.

Теги