Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснограді ведуться термінові відновлювані роботи з ліквідації аварійної сітуації

У Краснограді ведуться термінові відновлювані роботи з ліквідації аварійної сітуації

10 листопада 2011 року о 9 год. 25 хв. в м. Красноград Харківської області на розі вулиць Лермонтовськой та Щучки під час виконання будівельних робіт сторонніми організаціями було пошкоджено надземний металевий газопровід високого тиску. За інформацією управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА, без газу залишилось 4955 споживачів багатоквартирних будинків та 6768 споживачів приватного сектору м. Красноград. Крім того, від газопостачання було відключено 12 котельних міста, які забезпечують теплом соціальну сферу (школи, лікарні, дитячі садки) та побутових споживачів.

 

 

 З метою координації дій всіх необхідних служб в м. Красноград були проведені засідання обласного та районного штабів обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю голови обласної комісії – першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Бабаєва, членів комісії - начальника управління паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Василя Без'язичного, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Володимира Росохи та начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Романа Гриви. На засіданнях визначені основні завдання по ліквідації наслідків аварійної ситуації та складені графіки відновлювальних робіт.

На теперішній час ведуться роботи з відновлення газопостачання котельних та теплопостачання об'єктів соціальної сфери та побутових споживачів. Ведуться роботи по підключенню багатоповерхових будинків. Наступний етап - підключення до мереж газопостачання газового обладнання споживачів приватного сектору.

В роботі з організації ліквідації наслідків аварії задіяні всі необхідні служби, в тому числі органи Міністерства внутрішніх справ, Держгірпромнагляду, комунальні служби тощо.