Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін вручив Зачепилівській центральній районній лікарні сертифікат на придбання рентген-апарату

Михайло Добкін вручив Зачепилівській центральній районній лікарні сертифікат на придбання рентген-апарату

Протягом робочої поїздки до Зачепилівського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Ігор Шурма та перший заступник голови облради Олена Олешко оглянули приміщення рентген-кабінету центральної районної лікарні, де був проведений ремонт та підготовчі роботи до встановлення рентген-устаткування. Михайло Добкін вручив Зачепилівській ЦРЛ сертифікат на придбання сучасного нового цифрового рентген-апарату на 2 робочих місця вартістю 749,7 тис. грн.

Довідка.
Цифровий рентген-апарат на 2 робочих місця «Медікс», який буде встановлено в Зачепилівській центральній районній лікарні, виготовлено вітчизняним заводом «Крас» (м. Київ). Вартість рентгенівського діагностичного комплексу – 749,7 тис. грн. Він є зразком найсучасніших діагностичних технологій і дозволяє при вкрай низькому променевому навантаженні на пацієнта та на персонал кабінету здійснювати рентгенологічне обстеження людини.

Комплекс забезпечує обробку інформації без використання процесів хімічного проявлення рентгенівської плівки; накопичення інформації здійснюється в цифровому форматі на електронних носіях і дозволяє моніторування в часі змін та динаміки у стані хворого. Устаткування дозволяє зберігати відповідну інформацію практично на кожного пацієнта, який хоча би однократно пройшов обстеження.