Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у відкритті ясел-садку «Сонечко» у Зачепилівському районі

Михайло Добкін взяв участь у відкритті ясел-садку «Сонечко» у Зачепилівському районі

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, перший заступник голови облради Олена Олешко та заступник голови ХОДА Євген Савін взяли участь в урочистостях з нагоди відновлення роботи дошкільного навчального закладу «Сонечко» Леб’язької сільської ради Зачепилівського району Харківської області. Ясла-садок «Сонечко» розпочинає свою діяльність після капітального ремонту приміщення. З 1970 по 1998 рік у будівлі розташовувався колгоспний дитсадок, який відвідувало близько 50 дітей. Тринадцять років заклад не працював у зв’язку з відсутністю коштів на утримання, але протягом останніх років гостро стала потреба мешканців села у відновленні роботи дитячого садка, адже на території Леб’язької сільської ради на даний час проживає близько 100 дошкільнят. 

На відкритті Михайло Добкін відзначив: «Завжди дуже радісно бути присутнім на відкритті дитячих садків. Цього року в області відкриється близько 40 нових дошкільних установ. Будуть дитячі садки - будуть діти, буде перспектива, не будуть закриватися школи, не будуть скорочуватися робочі місця, буде життя на селі».

Губернатор подякував усім, хто доклав руку до відновлення роботи дитячого садка-ясел у селі Леб'яже. Михайло Добкін і Сергій Чернов подарували дитячому садку «Сонечко» стереосистему.

На проведення ремонтних робіт та придбання обладнання для закладу було виділено кошти із районного бюджету в сумі 376,813 тис. грн., місцевого – 128,652 тис. грн., залучено 134,240 тис. грн. позабюджетних коштів.

Теги