Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Велосипедисти Харківщини завершили сезон чемпіонатом з велокросу

Велосипедисти Харківщини завершили сезон чемпіонатом з велокросу

5 та 6 листопада в харківському училищі фізкультури та спорту №1 відбувся чемпіонат області з велокросу. Заключний у цьому сезоні чемпіонат області з велоспорту зібрав 111 спортсменів із спортивних шкіл Харкова, Куп'янська, і Золочева, які залежно від віку були розбиті на шість груп.

Даний чемпіонат привернув увагу як зовсім юних спортсменів 2001 року народження, так і ветеранів спорту. Одним з таких став майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий переможець чемпіонатів СРСР Станіслав Титаренко. В змаганнях взяли участь і аматори, які склали достатньо велику кількість з усіх учасників.
Незважаючи на сильну школу Куп'янська, спортсмени якої, поряд з харківськими велосипедистами, складають кістяк збірної України з велоспорту ВМХ, на чемпіонаті області з велокросу блискуче проявили себе спортсмени Золочівського району. Серед спортсменів 2000-2001 років народження перше і друге місце завоювали Максим Цілюрін та Едуард Коротенко. А бронзовим призером чемпіонату у категорії 1998-1997 років став Едуард Власенко.
Серед дівчат варто відзначити представницю Харківського району Ольгу Бовсуновську, яка стала кращою серед дівчат 1997-1998 року, а також Аліну Сусліну та Дарину Ткачову, які представляли харківське училище спорту, але є вихованками куп'янської школи велосипедного спорту.

Теги