Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачівській райдержадміністрації відбувся навчально-методичний семінар «Організація управлінської діяльності - форми, методи та технології»

У Дергачівській райдержадміністрації відбувся навчально-методичний семінар «Організація управлінської діяльності - форми, методи та технології»

Сьогодні у будівлі Дергачівської районної державної адміністрації відбувся навчально-методичний семінар «Організація управлінської діяльності – форми, методи та технології». Мета проведення заходу - надання допомоги в покращенні професійної діяльності керівників апаратів райдержадміністрацій в ході ознайомлення з організацією діяльності Дергачівської райдержадміністрації. Це має сприяти інноваційним змінам у роботі апаратів, застосуванню кращого досвіду на місцях, оволодінню сучасними формами, методами і технологіями діяльності райдержадміністрацій. У семінарі взяли участь заступник голови ХОДА - керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Хома та керівники апаратів райдержадміністрацій.

«Сьогоднішній цикл заходів пов'язаний з підбиттям підсумків діяльності апаратів райдержадміністрацій. Передувала цьому досить копітка робота. Протягом усього року, згідно графіка, затвердженого головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним, в райони області виїжджали фахівці. Вивчався досвід роботи, вивчалися методи, стилі роботи райдержадміністрацій. Основна мета таких виїздів, не показати недоліки роботи, а навпаки - допомогти побачити їх і виправити. І, звичайно, завдяки цьому вже зроблено колосальний крок вперед», - зазначив у ході навчально-методичного семінару Василь Хома.

За його словами, до роботи райдержадміністрацій стало значно менше зауважень. Зокрема, покращилася робота з розгляду звернень громадян, більш якісно стали надаватися відповіді на запити та інше.