Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Студентів та поварів кафе і ресторанів Харківського регіону навчать тонкощам приготування сучасних європейських страв

Студентів та  поварів кафе і ресторанів Харківського регіону навчать тонкощам приготування сучасних європейських страв

8 та 9 листопада 2011 року в рамках підготовки кафе, ресторанів до чемпіонату Євро-2012 з футболу та розвитку ресторанного бізнесу на базі Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (за адресою: вул. Клочківська, 202) будуть проходити майстер класи для студентів та поварів кафе та ресторанів. Проводити їх буде ректор Польської академії гостинності та туризму, доктор, шеф-кухар пан Роман Девід Таубер.

Заходи відбудуться за підтримкою директора ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Дармостука Д.Г. та Генерального консула Республіки Польща у м. Харкові пана Яна Ґраната.

Телефон для довідок: (057) 340-26-54, 757-45-13