Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Євген Савін привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Сьогодні у великій залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Лисенка відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Соціальних працівників Харківської області привітали з професійним святом заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін та заступник голови Харківської облради Людмила Давидова. Вони побажали присутнім у залі здоров'я і щастя, а також вручили кращим працівникам сфери державні нагороди та відзнаки облдержадміністрації та облради.

Євген Савін передав соціальним працівникам області найкращі побажання від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та заступника губернатора Ігоря Шурми.

«Дорогі друзі, ваша робота, ваше служіння людям заслуговує величезної поваги. Ви щодня, щохвилини витрачаєте свої сили і енергію, і допомагаєте людям, які стикаються з проблемами. Для цього потрібно дуже любити людей, мати колосальну силу волі, величезну витримку і велике бажання допомагати. За це вам від усіх людей подяка і низький уклін», – підкреслив Євген Савін.

Для працівників соціальної сфери виступив духовий оркестр Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» та дали концерт відомі виконавці та творчі колективи області.