Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тривають ремонтні роботи на дорогах Харківської області

Тривають ремонтні роботи на дорогах Харківської області

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, на ремонт доріг комунальної власності Харківської області була виділена субвенція з державного бюджету в розмірі 127,2 млн.грн. На дорогах, затверджених рішенням VII сесії VI скликання Харківської обласної ради 18 серпня 2011 року, роботи закінчені в повному обсязі по всім містам обласного підпорядкування, окрім м. Лозова, де відсоток виконання робіт на сьогодні становить 99%.

«На капітальний ремонт 7,5 км Білгородського шосе у м. Харкові за рахунок коштів субвенції з державного бюджету в 2011 році виділено 28,5 млн. грн. Зараз проводяться роботи по закінченню на ділянці капітального ремонту. Станом на 1 листопада вартість виконаних робіт – 21,4 млн. грн., залишилось закінчити з'їзди та довстановлювати розмічальні дорожні вставки. Роботи планується завершити до кінця тижня», – зазначив заступник губернатора.

Також, за його інформацією, на поточний ремонт автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський виділено 78 млн. грн. «Майже всі роботи закінчено, лише залишилось встановити 2 826 м бар'єрної огорожі», – зазначив Валентин Дулуб.

На сьогоднішній день у місті Чугуєві на автодорозі державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський проводиться ремонт мосту через р. Сіверський Донець, закінчені роботи з бетонування лівої смуги руху. На даний момент на реконструкцію моста використано 8,3 млн. грн. Відкриття руху через р. Сіверський Донець планується 15 листопада.

 

Теги