Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стадіон «Металіст» буде повністю готовий до Євро-2012

Стадіон «Металіст» буде повністю готовий до Євро-2012

На даний момент тривають роботи на стадіоні «Металіст». Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції голова ХОДА Михайло Добкін, з шести пускових комплексів вже здані в експлуатацію два. Чотири будуть здані в строк, оскільки роботи по них вже ведуться і не представляють особливої ​​складності. 

«Я не бачу ніяких проблем. Все йде за графіком, і ми зможемо вчасно передати УЄФА документи на стадіон, для того, щоб вони взяли в оренду цей спортивний комплекс згідно з правилами», - підкреслив голова області.

За його словами, серед чотирьох пускових комплексів, які на «Металісті» ще належить здати, знаходиться енергозабезпечення, яке вже значною мірою готове.

«Згідно з вимогами УЄФА на «Металісті» не може бути тільки одного підведення електроенергії. Їх має бути два, плюс генератори, які здатні забезпечити всю енергетику для стадіону у випадку, якщо перший і другий варіант виходять з ладу. Генератори ми нещодавно купили, заплативши за них 7 мільйонів гривень з обласного бюджету. Один підвід у нас є, він повністю робочий. По запасному варіанту ми вже практично завершили укладання кабелю, там необхідно лише провести монтажні роботи», - повідомив Михайло Добкін.