Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

7-11 листопада на Харківщині відбудеться Європейський тиждень якості

7-11 листопада на Харківщині відбудеться Європейський тиждень якості

З 7 по 11 листопада 2011 р. на Харківщині відзначатиметься Європейський тиждень якості, який проводиться з 1995 року за рішенням Європейської Комісії. Цей тиждень традиційно присвячується Всесвітньому дню якості, що під егідою ООН відзначається на всій Земній кулі в другий четвер листопада (цього року – 10 листопада). У європейських країнах його проведенням займається Європейська організація з якості (EOQ). В рамках тижня проводяться форуми, конференції, семінари з питань якості, дні якості на підприємствах та в навчальних закладах, нагородження переможців конкурсів у сфері якості.  

На Харківщині ДП “Харківстандартметрологія” проведе низку регіональних науково-практичних заходів у рамках Європейського тижня якості в Україні, на які запрошені зацікавлені у співпраці органи виконавчої влади, громадські й фахові організації, підприємства, установи та громадяни.

8 листопада з 10.00 до 12.00 ДП “Харківстандартметрологія” проведе пряму телефонну лінію «Якість продукції – наближення рівня життя громадян до європейських стандартів» за телефонними номерами (057) 758-12-34 або (057) 756-37-81.

9 листопада на базі відділу випробувань та сертифікації ДП «Харківстандартметрологія» (вул. Мироносицька, 40, 3-й поверх) відбудеться круглий стіл «Концепції розвитку в сфері технічного регулювання та споживчої політики в Україні».

10 листопада в конференц-залі ДП «Харківстандартметрологія» (вул. Мироносицька, 36, 2-й поверх) пройде семінар для фахівців з метрології машинобудівних підприємств Харківського регіону «Технічні можливості ДП «Харківстандартметрологія» у галузі повірки засобів вимірювальної техніки геометричних величин».

11 листопада на базі Державного випробувального центру «Електромаш» ДП «Харківстандартметрологія» (вул. Мироносицька, 40, 2-й поверх) відбудеться семінар «Проблеми освоєння Технічного регламенту етикетування ламп побутового використання стосовно ефективності споживання електроенергії». 

Теги