Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підведені підсумки Спартакіади між районами та районними центрами на Кубок голови Харківської облдержадміністрації

Підведені підсумки Спартакіади між районами та районними центрами на Кубок голови Харківської облдержадміністрації

Останні змагання Спартакіади між районами та районними центрами на Кубок голови Харківської облдержадміністрації – турнір з баскетболу серед чоловіків – відбулись у місті Лозова. За його результатами були підведені підсумки та визначені переможці ХХІІ Спартакіади області 2011 року, яка присвячена 20-річчю незалежності України.

У першій групі, яка налічує 16 команд, абсолютним чемпіоном став Харківський район. На його рахунку 3 перших місця, 2 других та 1 третє. Практично нічим не поступилися їм спортсмени Дергачівського району і навіть набрали з переможцем однакову кількість очок, але район взяв участь не у всіх видах спорту. На третьому місці закінчили спартакіаду представники міста Первомайськ, на чиєму рахунку по два золота і срібла, а також третє місце в легкій атлетиці.

Перше місце у другій групі завоювали представники Близнюківського району, на рахунку яких 3 золота і 2 срібла. Трохи переможцю поступився Чугуївський район, спортсмени якого взяли участь у всіх без винятку видах спорту та вибороли 2 других та 3 третіх місця. На третьому місці зупинилися спортсмени Лозівського району області. В їх активі два золота та одна бронза.