Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

КРУ в IV кварталі 2011 року проведе ревізії ряду підприємств Харківської області

КРУ в IV кварталі 2011 року проведе ревізії ряду підприємств Харківської області

З метою отримання інформації щодо можливих порушень фінансової дисципліни в підконтрольних установах, підприємствах та організаціях у ІV кварталі 2011 року буде проведено ревізію навчальних центрів виправних закладів Харківщини, Інституту радіофізики і електроніки ім. О.Я. Усикова НАН України, Інституту проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, Радіоастрономічного інституту НАН України. Про це повідомляє прес-служба КРУ в Харківській області.

Також перевірять Державне підприємство „Завод хімічних реактивів”, Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, Комунальний заклад охорони здоров’я „Харківська міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім..А.І. Мещанінова”, Управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Харківській області та його підрозділах, Український державний науково-дослідний вуглехімічний інститут „УХІН”, Ізюмський казенний приладобудівний завод, Комунальний заклад охорони здоров’я „Обласна дитяча клінічна лікарня”, Комунальний заклад охорони здоров’я „Обласний психоневрологічний диспансер”, ВАТ „Авіалінії Харкова”, а також відділ освіти Ізюмської міської ради.

Крім того, буде проведено Державний фінансовий аудит виконання зведеного бюджету Чугуївського району та бюджету Харківського району.

Теги