Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спільна команда учнів красноградських гімназії "Гранд" та НВК №2 візьме участь в обласному етапі турніру юних хіміків

Спільна команда учнів красноградських гімназії "Гранд" та НВК №2 візьме участь в обласному етапі турніру юних хіміків

У Красноградському районі на базі гімназії "Гранд" відбувся регіональний етап турніру юних хіміків, в якому взяли участь сім команд навчальних закладів району. Турнір юних хіміків – це командно-особисте змагання, в якому школярі мають розв'язувати складні хімічні проблемні завдання, подавати рішення в переконливій формі і захищати їх у науковій дискусії (хімічному бою). Турнір юних хіміків проходить у декілька етапів: регіональний (міський, обласний) і всеукраїнський (фінальний).

Турнір цікавий школярам, їх викладачам й іншим учасникам тим, що надає можливість провести час у дусі командної співпраці та дружньої боротьби з іншими кращими із кращих школярів. Участь у турнірі згуртовує команди, вчить вмінню працювати в колективі, чітко та ясно викладати свої думки, шукати "зачіпки" в доповіді конкуруючої команди.

В результаті боротьби за перемогу І місце між собою розділили гімназія "Гранд" та НВК №2. ІІ місце посіла Красноградська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. О.І.Копиленка і ІІІ місце присудили Красноградському багатопрофільному ліцею.

В обласному етапі турніру Красноградський район буде представляти спільна команда учнів гімназії "Гранд" та НВК №2.