Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітництво Харківської області з ООН триватиме

Співробітництво Харківської області з ООН триватиме

В ході брифінгу за результатами зустрічі з представниками обласної державної адміністрації, обласної та міської рад координатор системи ООН в Україні Олів'є Адам зазначив, що сьогодні були розглянуті результати імплементації та реалізації першої фази програми «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та обговорювалась друга фаза цієї програми. «Я хотів би подякувати обласній державній адміністрації та обласній раді за те зразкове партнерство і співробітництво, які існують між нами. Я певний, що в рамках програми партнерства на 2012-2016 роки, яка підписана з Урядом на початку цього року, це співробітництво триватиме», – заявив Олів'є Адам.

Він повідомив, що в рамках візиту делегації Представництва ООН в Україні сьогодні буде підписано Меморандум про взаєморозуміння із Харківським національним університетом ім. Каразіна про введення у навчальні плани і навчальні програми результатів роботи за програмою «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Також завтра Олів'є Адам з нагоди 66 річниці ООН читатиме лекцію в Національному економічному університеті, де буде говорити про те, над чим працює організація ООН в Україні.

Теги