Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася зустріч керівництва Харківської області з делегацією Представництва Організації Об’єднаних Націй

Відбулася зустріч керівництва Харківської області з делегацією Представництва Організації Об’єднаних Націй

З нагоди відзначення Міжнародного дня ООН до Харківської області прибула делегація Представництва Організації Об’єднаних Націй на чолі з Координатором системи ООН в Україні Адамом Олів’є. На зустрічі з офіційною делегацією, що відбулася у будівлі Харківської облдержадміністрації, були присутні заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко. 

Під час зустрічі були обговорені питання співробітництва Харківської області з Представництвом ООН в Україні за різними напрямами діяльності ООН, у тому числі щодо людського потенціалу, сталого розвитку громад та перспектив участі регіону в соціальних проектах ООН, просування реформи місцевого самоврядування та соціальної відповідальності бізнесу.

В рамках візиту делегація планує відвідати Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна та Центр інноваційних знань Світового Банку в Україні, який діє на базі Харківського національного економічного університету.